Taal & sport

'Hengelo in Beweging' 

Hengelo in beweging is er voor Hengeloërs met de Nederlandse taal als eerste taal en Nederlandse taal als tweede taal (NT1 en NT2). Meer bewegen is goed voor je gezondheid. Daarnaast helpt het je om sociale contacten op te doen en om te ontdekken welke sport/activiteit het beste bij je past.
Met Hengelo in Beweging kun je voor € 25,- twaalf weken lang kennis maken met verschillende sport- en spelactiviteiten. Iedere week is er een les, met uitzonderingen van de (school)vakanties.

Kosten: € 25,-
Tijdsduur: 12 weken

Doe ook mee en meld je aan! Voor meer informatie of opgave kunt u contact opnemen met:

Nicole Wielens van Wijkracht, 06 - 34 36 25 72 of e-mail: n.wielens@wijkracht.nl.

 

Samen wandelen 
Wandelgroepen Wijkracht Hengelo 

Ben jij ook toe aan wat meer beweging? Heb je zin om mensen te ontmoeten? Kom dan bij de wandelgroepen van Wijkracht Hengelo. Wandel mee met een vrijwilliger op een van onze routes, deze zijn tussen de 3 en 5 km. Kom lekker in beweging en ontmoet andere mensen. Tijdens het wandelen wordt rekening gehouden met het looptempo en met de persoonlijke wensen en mogelijkheden. Iedereen kan mee doen! 
De groepjes bestaan uit maximaal 4 a 5 mensen, volgens RIVM richtlijnen. Met een persoon wandelen is ook mogelijk. Mooi moment om te oefenen met taal! 
Wandel je met ons mee? Geef je snel op! 
 
Nicole Wielens: 06-34362572 email: n.wielens@wijkracht.nl 
Tanja Diepenmaat: 06-10273964 email: t.diepenmaat@wijkracht.nl  
 

Taalpunt Hengelo
Bibliotheek Hengelo
Beursstraat 34

woensdag  10.00 - 12.00 uur
donderdag 14.00 - 16.00 uur